pin-service-brand

Garantni servis

PiN Soft je ovlašćeni serviser brendova Lenovo, LG, IBM, Blueberry i Skyworth. Garantni servis se poštuje ukoliko se zahtev za intervencijom podnese u garantnom roku, a u skladu sa važećim uslovima opisanim na listu saobraznosti/garantnom listu ograničenom međunarodnom garancijom. PiN Soft servis odlikuje rad sa isključivo originalnim delovima, kao i bogato profesionalno iskustvo tima sertifikovanih inženjera i tehničara spremnih da odgovore na svaki izazov kvara ili nepravilnog funkcionisanja Vaših digitalnih uređaja, u maksimalno kratkom roku.

Ukoliko imate nekih nedoumica oko Vašeg uređaja ili šta spada pod garanciju, slobodno nas kontaktirajte.

Vangarantni servis

Kao ovlašćeni serviser brendova Lenovo, LG, IBM, Blueberry i Skyworth, PiN Soft obavlja potrebne popravke usled kvara ili nepravilnog funkcionisanja digitalnih uređaja i nakon isteka garantnog roka. Kvalitet rada PiN Soft servisa zasnovan je na dugogodišnjem iskustvu tima sertifikovanih inženjera i tehničara i radu sa isključivo originalnim delovima navedenih brendova.

Ukoliko imate nekih nedoumica oko Vašeg uređaja ili koje usluge nudimo, slobodno nas kontaktirajte.

Nabavka originalnih delova

U slučaju kvara ili nepravilnog funkcionisanja, PiN Soft servis vrši nabavku originalnih rezervnih delova digitalnih uređaja brendova  Lenovo, LG, IBM, Blueberry i Skyworth u ekspresnom roku.

PiN Soft servis uslugu nabavke karakteriše maksimalno brza i efikasna reakcija našeg profesionalnog osoblja, čime se značajno ubrzava i proces nabavke rezervnih delova od inostranih partnera do našeg skladišta.

Ako niste sigurni da li možemo i u datom roku da nabavimo potreban rezervni deo za Vašeg digitalnog ljubimca, pozovite nas ili nam pišite.

Deployment serverskih sistema

Deployment serverskih sistema je usluga koju izvode sertifikovani inženjeri i tehničari PiN Soft servisa sa ciljem da brzo i efikasno uvedu u upotrebu nove verzije serverskih sistema. Hardveri se adaptiraju prema potrebama klijenta sa ciljem pružanja maksimalne funkcionalnosti. Kako bi se novi proizvodi brzo i efikasno uveli u upotrebu, korisnicima se pomaže u svim fazama razvoja, testiranja, planiranja i implementacije hardvera.

PICKUP & RETURN servis

Ova sjajna usluga nudi mogućnost besplatne kurirske službe u slučaju tehničke neispravnosti određenih digitalnih uređaja koji su pod garancijom. Koraci su jednostavni, korisnik pozivom na telefon ili popunjavanjem online formulara može da zakaže kurirsku službu koja će potom preuzeti uređaj i odneće ga do servisnog centra. Po završetku servisiranja kurirska služba će vratiti nazad korisniku uređaj.

Pickup & Return uslugu smo u mogućnosti da ponudimo za sledeći asortiman uređaja:

Lenovo

  • Think serija laptopova
  • Think serija desktopova

LG

  • LCD/LED, plazma telvizore (do 55“)
  • monitore
  • IT opremu
  • projektore

Adobe reseller

Adobe menja svet pomoću digitalnih iskustava. Pomaže korisnicima da kreiraju, isporuče i optimizuju sadržaj i aplikacije.

PiN Soft servis je ovlašćeni partner kompanije Adobe za teritoriju Republike Srbije. U našoj ponudi su različiti Adobe programi (Creative Cloud, Photoshop, Premiere Pro, Acrobat Pro, Illustrator, InDesign, After Effects…) i paketi.

Kao ovlašćeni Adobe Reseller pružamo Vam sve što Vam je potrebno za dizajniranje i pružanje izuzetnih digitalnih sadržaja.

Kontaktirajte nas: 021 489 1533

Kontaktirajte naš servis

BRENDOVI

lenovo
lg
ibm
sky
blue