O nama

Kompanija  PiN Soft d.o.o. osnovana je 1995. u Novom Sadu, kao softverska kuća koja je izrađivala programe kreirane prema potrebama klijenata sa akcentom na knjigovodstvene softvere. Na intenzivan razvoj kompanije prvenstveno su uticali kvalitet rada, ostvareni rezultati tima zaposlenih, te je kompanija vrlo brzo proširila dijapazon svojih aktivnosti, pre svega u oblasti uvoza i distribucije IT opreme.

Sa proširenjem na novi niz aktivnosti, 1997. nastaje firma PiN Computers d.o.o. koja postaje jaka osnova za dalje širenje PiN grupacije i u drugim poslovnim segmentima. Zahvaljujući napornom radu i kontinuiranom usavršavanju, u roku od nekoliko godina, PiN postaje prepoznatljiv brend u IT sektoru u Srbiji. Kvalitet IT servisa PiN grupacije oduvek je bio cenjen, kako od strane klijenata tako i od strane multinacionlanih kompanija poput IBM, Lenovo, LG, Samsung, Sony Professional, Canon.

Sadašnja postavka unutar PiN grupacije nastala je početkom 2014. godine, kada IT servisni tim sa svim inženjerima i tehničarima prelazi u PiN Soft, radeći na uspešnom rastu servisnog segmenta PiN grupacije. Ovaj prelaz prate ambicije koje su dovele do daljeg razvoja servisnog segmenta, što je rezultovalo napuštanjem dotadašnjeg koncepta u kojem je servis bio prvenstveno u funkciji podrške IT distribuciji.

U PiN Softu, danas, posvećeno usavršavamo tim zaposlenih i pratimo svetske standarde razvoja tehnologije podižući time našu servisnu podršku na nivo koji odlikuju maksimalna profesionalnost, uslužnost i sposobnost rešavanja tehničkih problema, sa kojima se suočavaju naši klijenti, i to u najkraćem mogućnom roku.

0
godina iskustva i kvalitetne usluge
lenovo
lg
ibm
sky
blue